Johdanto toimintamme perusteisiin

Paras johdanto Kriya Joogaan ja muihin käyttämiimme mietiskely tai meditaatio tekniikoihin on Paramahansa Yoganandan kirjoittama “Joogin omaelämäkerta”.

Paramahansa Yogananda perusti Self-Realization Fellowship nimisen järjestön jakamaan niitä joogan tieteellisiä tekniikoita, joita harjoittamalla kukin voi oppia tuntemaan oman jumalallisen luontonsa. Tämän järjestön englanninkielisiltä nettisivuilta https://yogananda.org/ löytyy tietoa näistä tekniikoista sanoin, kuvin ja äänittein. Näiden tekniikoiden perusteellista oppimista varten on tarjolla Paramahansa Yoganandan laatima kirjekurssi. Kurssia esitellään englanniksi https://yogananda.org/lessons. Sivujen kautta voi hakeutua kirjekurssille. Kirjekurssin avulla pääsee opiskelemaan tekniikoita, jotka mahdollistavat suoran, henkilökohtaisen kokemuksen Jumalasta.

Self-Realization Fellowship on julkaissut paljon muutakin kirjallisuutta useilla kielillä niin kuin myös äänitteitä, joiden otsikoita ja otteita voi selata osoitteessa http://bookstore.yogananda-srf.org/. Sieltä voi niitä myös tilata. Suomenkielisiä kirjoja ja niiden lähteitä on esitelty tämän sivun oikeassa reunassa.