Toiminnastamme

Mediataatiopiirimme kokoontuu tavallisesti yhteiseen mietiskelyyn perjantaisin kello 17:00. Lisäksi järjestämme silloin tällöin pitempiä mietiskelyjä, joista ilmoitamme postituslistan kautta. Postituslista on myös luotettavin lähde aikatauluun tulevista poikkeuksista. Esimerkiksi meillä ei ole mietiskelyä silloin, kun meillä on retriitti. Tyypillisesti ryhmämme on pitänyt taukoa toukokuun lopusta elokuun lopulle tai syyskuun alkupuolelle. Toinen tauko ajoittuu vuoden vaihteen tienoille. Niinpä joulukuun puolessa välissä pidettävän joulun pitkän mietiskelyn jälkeen seuraava yhteinen mietiskely on yleensä osunut lähelle Paramahansa Yoganandan syntymäpäivää eli tammikuun 5. päivää.
Mietiskely on lopulta hyvin henkilökohtaista vuoropuhelua Jumalan kanssa, mutta silti me pidämme yhteisiä mietiskelyja erinomaisen tärkeinä. Yhdessä me autamme toisiamme pääsemän syvemmälle. Mukana olleet ovat oppineet ymmärtämään ja arvostamaan Jeesuksen lupausta olla läsnä siellä, missä kaksi tai kolme on kokoontunut hänen nimeensä.
Mietiskelytilaisuuksiimme voi kyllä osallistua ennakkoon ilmoittamatta edellyttäen, että on perehtynyt ainakin johonkin mietiskelytekniikkaan. Postituslistallemme ilmoittautuminen onnistuu parhaiten lähettämällä sitä koskeva pyyntö sähköpostiosoitteeseemme: srf.helsinki (miukumauku) gmail.com. Postituslistan avulla saa varmimmin tiedon poikkeuksista, juhlakalenteristamme, retriiteistä ja muista harvemmin pidettävistä tapahtumista.